CONTACT

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen:

Renate en Theo Fassaert
Pannenkoekenhuis
‘de 7 Dwergen’
Odiliadijk 6
5435 XA Sint Agatha (Cuijk)

Tel: 0485-350228

Email: info@dezevendwergen.nl
(Niet voor reserveringen op dezelfde dag gelieve dan telefonisch contact op te nemen)

VOLG ONS

Contactformulier

  Route

  ROUTEBESCHRIJVINGEN NAAR DE 7 DWERGEN:

   

  Vanuit de richting Nijmegen
  Volg de A73 richting Venlo. Bij afslag Cuijk gaat u onderaan de afslag links af richting Cuijk.
  Op deze weg bevinden zich drie rotondes, deze steek u recht over. Aan het einde van de weg komt u op de weg Katwijk – Boxmeer, dit is de Maasboulevard. Hier gaat u rechts af richting Boxmeer. Bij de eerste kruising gaat u links af naar St. Agatha via de Odiliadijk. Het pannenkoekenhuis vindt u na 300 meter aan de rechterkant.

  Vanuit de richting Grave
  Via Grave volgt u de weg richting Beers, dit is de Beersebaan. Via Beers komt u in Cuijk.
  Op deze weg bevinden zich drie rotondes, deze steek u recht over. Aan het einde van de weg komt u op de weg Katwijk – Boxmeer, dit is de Maasboulevard. Hier gaat u rechts af richting Boxmeer. Bij de eerste kruising gaat u links af naar St. Agatha (via de Odiliadijk). Het pannenkoekenhuis vindt u na 300 meter aan de rechterkant.

  Vanuit de richting Plasmolen
  Via Plasmolen gaat u naar het veerpontje van Cuijk – Middelaar. In Cuijk aangekomen rijdt u het pontje af en volgt u de weg naar rechts. Aan het einde van deze weg komt u op de weg Katwijk – Boxmeer, dit is de Maasboulevard. Hier gaat u links af richting Boxmeer. Bij de eerste kruising gaat u links af naar St. Agatha (via de Odiliadijk) Het pannenkoekenhuis vindt u na 300 meter aan de rechterkant.

  Vanuit de richting Gennep
  Neem bij Gennep de brug over de Maas richting Oeffelt. Bij de stoplichten gaat u rechts af richting Cuijk. Na een 200 meter neemt u op de rotonde afslag Cuijk. U rijdt Oeffelt uit en volgt de Heerstraat tot de grote kruising bij „de Stier“in Cuijk. Bij de grote kruising gaat u rechts af naar de Odiliadijk richting St. Agatha. Het pannenkoekenhuis vindt u na 300 meter aan de rechterkant.

  Vanuit de richting Boxmeer/Venlo
  Via de A73 neemt u afslag Oeffelt-Haps-Mill. Boven aan de afslag gaat u links af richting Oeffelt. Op de rotonde neemt u afslag Cuijk. U rijdt Oeffelt uit en volgt de Heerstraat tot de grote kruising bij ‘de Stier’ in Cuijk. Bij de grote kruising gaat u rechts af naar de Odiliadijk richting St. Agatha. Het pannenkoekenhuis vindt u na 300 meter aan de rechterkant.

  Omgeving

  De Mooiste Fietsroutes in de omgeving

  Fietsroute: Cuijk, Boxmeer en Gennep

  Fietsroute: Cuijk, Boxmeer en Gennep

  Fietsroute: Cuijk, Boxmeer en Gennep

  Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen ligt in een schitterende omgeving pal achter de dijk langs de Maas. De omgeving is bij uitstek geschikt voor een mooie wandeling of fietstocht.

  Het land van Cuijk strekt zich uit over een groot gebied langs verschillende dorpen. De routes langs de Maas hebben reeds velen doen verbazen. Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen is hierin vaak een vertrek-ontmoetingspunt en/of rustpunt waar men de inwendige mens kan laten verwennen.

  De uiterwaarden van de Maas bieden tijdens de zomermaanden vertier aan vele watersporters. Ook is het gebied uitermate geschikt voor een mooie wandeling. Zo ligt Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen pal achter de dijk langs de Maas.
  De schapen hebben het op deze dijk nog voor het zeggen en over deze dijk kunt u ongestoord een prachtige wandeling of fietstocht maken. U proeft hier nog de ongereptheid en puurheid van het Brabantse land, waarna u kun genieten van de echte Bourgondische Brabanste gezelligheid in Pannenkoekenhuis de 7 dwergen.