Op deze pagina vindt u informatie over het Winkeltje, Speelkasteel, Midgetgolf, Dwergenhuis en terras.

WINKELTJE

WINKELEN BIJ DE 7 DWERGEN


Wist u dat we bij de 7 Dwergen ook een winkeltje hebben!

Bij diverse gerechten krijgen de kinderen dwergenmuntjes: 2 bij een soep, 4 bij een kinderpannenkoek en bij een 3 gangen kindermenu zelfs 8 muntjes. Hiermee kunnen ze zelf een kadootje uitzoeken. Wij hebben al kadootjes vanaf 2 muntjes, dus ze kunnen altijd iets uitzoeken. Er zijn kadootjes voor de kleintjes maar ook voor de grotere kinderen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de muntjes te sparen voor grotere kadoos en de muntjes kunnen ook bijgekocht worden, deze zijn slechts € 0.40 per stuk.

Bij de kinderfeestjes arrangement ontvangt de jarige 12 muntjes en de gasten van de jarige ontvangen ieder 4 muntjes.Kinderfeestjes vanaf € 10.95 per kind.

SPEELKASTEEL

Speelkasteel

Het Speelkasteel is een grote buitenspeeltuin, daar kun je je naar hartelust vermaken…! Lekker dollen in de ballenbak, klimmen op de touwbrug, springen op het springkussen en op de trampoline, van de glijbaan, schommelen en nog veel meer.

Het speelkasteel is geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar.

MIDGETGOLF

Midgetgolf

Naast het terras van pannenkoekenhuis de 7 Dwergen ligt een midgetgolfbaan.

De midgetgolfbaan heeft 18 holes. We beschikken over grote en kleine golfsticks, zodat ook de kleine kinderen samen met de ouders of begeleiders een potje kunnen midgetgolfen.

U kunt aan “de slag” voor € 3,00 p.p.

DWERGENHUIS

Dwergenhuis

Het “Dwergenhuis” is een binnenspeelhuis in het restaurant met o.a.: een ballenbak, klautertoren, boksballen en een klimnet.

De kinderen kunnen er lekker spelen terwijl de ouders en/ of de begeleiders rustig aan tafel zitten voor een heerlijke pannenkoek en een drankje.

Het dwergenhuis is geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar

TERRAS

TERRAS

De ouders en/of begeleiders hebben een goed overzicht op de spelende kinderen vanaf het terras van het speelkasteel.

Op het terras kunt u rustig genieten van het lekkere weer onder het genot van een kopje koffie of een andere consumptie.